Sláva amatérské fotografie


Dnes vráceno


Copies Bound volumes
Loading copies
Document is currently in processing No copies Document has no bound volumes
Citation
Related
All parts
Contents
{{record.tocContent}}
Detail
MARC
Field Ind Field content
leader -----cam-a22------i-4500
1 kpw01236582
3 CZ-PrUMK
5 20211207182300.9
8 200129s2019----xr a|||||c||||||||||cze||
20 ## $a 978-80-7037-318-7
40 ## $a ABE310 $b cze $e rda
41 0# $a cze $a eng
80 ## $a 77.077(437.31)"1889/1955"
80 ## $a 061.4(437.31 Praha)"2019/2020"
100 1# $a Hrubá, Michaela, $d 1969- $7 mzk2015876477 $4 aut
245 10 $a Sláva amatérské fotografie : $b organizovaná amatérská fotografie v letech 1889-1955 / $c autoři textů Michaela Hrubá, Tomáš Štanzel ; fotografie výstavy a exponátů Patrik Sláma
246 31 $a Glory of amateur photography
250 ## $a Vydání první
264 #1 $a Praha : $b Národní technické muzeum, $c 2019
300 ## $a 250 stran : $b ilustrace (převážně barevné)
336 ## $a text $b txt $2 rdacontent
336 ## $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
337 ## $a bez média $b n $2 rdamedia
338 ## $a svazek $b nc $2 rdacarrier
500 ## $a Katalog k výstavě pořádané 6.11.2019-26.4.2020 v NTM
504 ## $a Obsahuje bibliografii (výběr)
546 ## $a Text česky a anglicky
600 14 $a Šmirous, Karel, $d 1890-1981 $7 jk01130614
600 14 $a Srp, Jan, $d 1888-1972 $7 jx20040618032
600 14 $a Paspa, Karel, $d 1862-1936
600 14 $a Paďouk, Rudolf, $d 1876-1957 $7 xx0025368
600 14 $a Koblic, Přemysl, $d 1892-1955 $7 jk01060906
600 14 $a Feyfar, Jaroslav, $d 1871-1935 $7 jn19990009821
600 14 $a Čermák, Zdeněk, $d 1897-1936
600 14 $a Bufka, Vladimír Jindřich, $d 1887-1916 $7 jk01020167
600 14 $a Binko, Josef, $d 1879-1960 $7 mzk2006368385
610 24 $a Český klub fotografů amatérů (Praha, Česko) $7 kn20081204011
650 #7 $a amatérská fotografie
650 #7 $a fotoaparáty
650 #7 $a fotografické potřeby
650 #7 $a fotografická technika
650 #7 $a výstavy $y 2019/2020 $z Praha
650 #7 $a fotografické časopisy
655 #7 $a katalogy výstav
700 1# $a Štanzel, Tomáš, $d 1958- $7 jn99240001657 $4 aut $e Autor
700 1# $a Sláma, Patrik $7 ola2017941731 $4 pht $e Fotograf
710 2# $a Národní technické muzeum (Praha, Česko) $7 kn20010709076
910 ## $a ABE310 $b KB21427
Loan history
{{$parent.item.lendDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.endDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.state | loc}} by user {{$parent.item.user | loc}}
Item {{$parent.item.exemplar | loc}}
Dept {{$parent.item.department | loc}}
Processing history
Předchozí verze
  • {{revision.date | jpDate:'d.M.yyyy HH:mm'}}
    Aplikovat
    {{revision.content}}
Try to re-lookup for cover Delete cover