Margit Jäschke - Kairos

Autor_innen Susanne Altmann, Karl Bollmann, Olga Zobel Biró, Patti Bleicher, Margit Jäschke

Dnes vráceno


Copies Bound volumes
Loading copies
Document is currently in processing No copies Document has no bound volumes
Citation
Related
All parts
Detail
MARC
Field Ind Field content
leader -----nam-a22------i-4500
1 kpw01255091
3 DE-627
5 20220802111523.9
7 ta
8 211215s2022----gw a|||||c||||00||||eng||
20 ## $a 978-3-89790-658-7
40 ## $a DE-627 $b cze $c DE-627 $d ABE310 $e rda
41 0# $a eng $a ger
44 ## $a gw
80 ## $a 739.1/.2(430)"199/202"
80 ## $a 061.4(430 Lipsko)"2020"
80 ## $a 061.4(430 Pforzheim)"2022/2023"
80 ## $a 061.4(430 Mnichov)"1923"
80 ## $a 061.4(430 Hamburk)"2023/2024"
100 1# $a Jäschke, Margit, $d 1962- $4 art
245 10 $a Margit Jäschke - Kairos / $c Autor_innen Susanne Altmann, Karl Bollmann, Olga Zobel Biró, Patti Bleicher, Margit Jäschke
264 #1 $a Stuttgart : $b Arnoldsche, $c 2022
300 ## $a 159 stran : $b barevné ilustrace
336 ## $a text $b txt $2 rdacontent
336 ## $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
337 ## $a bez média $b n $2 rdamedia
338 ## $a svazek $b nc $2 rdacarrier
500 ## $a "Dieses Buch erscheint anlässlich der folgenden Ausstellungen: GRASSI Museum Leipzig 5.5.-25.9.2022, Schmuckmuseum Pforzheim 9.12.2022-16.4.2023, Galerie Biró München 9.3.-15.4.2023, Museum für Kunst und Gewerbe Hamburg November 2023-April 2024"--Tiráž
500 ## $a Seznam vystavených prací
500 ## $a Biografické údaje, výstavy, ocenění, studijní cesty, zastoupení ve sbírkách
504 ## $a Obsahuje bibliografii (výběr)
546 ## $a Souběžný německo-anglický text
600 17 $a Jäschke, Margit, $d 1962-
650 #7 $a umělecké šperky $y 90. léta 20. století - 20. léta 21. století $z Německo
650 #7 $a návrhářky šperků $y 20.-21. století $z Německo
650 #7 $a výstavy $y 2022 $z Lipsko
650 #7 $a výstavy $y 2022/2023 $z Pforzheim
650 #7 $a výstavy $y 2023 $z Mnichov
650 #7 $a výstavy $y 2023/2024 $z Hamburk
655 #7 $a obrazové publikace
655 #7 $a katalogy výstav
700 1# $a Altmann, Susanne, $d 1964- $7 jo2014810743 $e Autor $4 aut
700 1# $a Bollmann, Karl $e Autor $4 aut
700 1# $a Zobel Biró, Olga $e Autor $4 aut
700 1# $a Bleicher, Patti $e Autor $4 aut
710 2# $a Grassi Museum für angewandte Kunst $7 kn20110408006
710 2# $a Schmuckmuseum Pforzheim $7 olak2010595828
710 2# $a Galerie Biro (Mnichov, Německo)
710 2# $a Museum für Kunst und Gewerbe Hamburg $7 kn20010710550
910 ## $a ABE310 $b C29330
Loan history
{{$parent.item.lendDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.endDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.state | loc}} by user {{$parent.item.user | loc}}
Item {{$parent.item.exemplar | loc}}
Dept {{$parent.item.department | loc}}
Processing history
Permanent link